Testimonials

Lees hier de ervaringen van deelnemers aan de gemodereerde (net)werksessies:

 

Korine van Veldhuijsen, tekstschrijver, spreker, auteur:

"Voor het eerst heb ik een netwerkbijeenkomst bezocht, waarvan ik het gevoel had: dit werkt echt verbindend. Volgens mij schuilt het geheim in de (warme en ontspannen) opzet met dito moderators: beide zorgen ervoor dat iedereen zijn verhaal kan doen én zowel ideeën als contacten aangereikt krijgt, waardoor je kunt groeien als ondernemer. Een aanrader!"

Walter Franssen, Projectmanager MatriXmethode Instituut:

"Het afgelopen half jaar heb ik veel netwerkbijeenkomsten bezocht en beproefd. Dit om uit te zoeken welke voor mij de moeite waard zijn.
Ik heb net mijn lidmaatschap herbevestigd omdat ik er meer dan 10 bijeenkomsten bezocht heb denk ik dat goed ervaren heb wat de Heritage Business Lounge voor mij persoonlijk en voor ons bedrijf kan betekenen.
Voor mij staat de HBL met kop en schouders boven andere netwerkbijeenkomsten uit. Met afstand de beste. Dat komt door de professionele moderators, de duidelijke structuur, de bijzondere omgevingen waarin het netwerken gebeurd,  de persoonlijke kwaliteiten van de deelnemers en de betrokkenheid van de deelnemers. Actief meedenken, je scherp houden, ook met humor maar bovenal professioneel. Ongelooflijk wat je voor een ander kunt betekenen als de gesprekken op gang komen."

 

Raymond Lorié, Lorie Production:

"Er kwam een moment dat mij verteld werd om toch eens meer te gaan netwerken. Ik heb vorig jaar daar veel energie ingestopt. Waar ik al bang voor was kwam ook uit. Geen van de vele netwerken waar ik ben geweest bevielen mij. Tot ik HBL mocht proberen, afdeling Gelderland. Ik was direct verkocht. Wat een serieuze manier van (net)werken, wat een leuke mensen, wat een positieve energie en wat een goeie en strakke leiding. De manier van werken en de sfeer staat mij enorm aan, to the point.

 

Ik ben inmiddels ook al een jaar lid. Met veel plezier ga ik naar de meetings toe en blijf boeiende mensen ontmoeten. HBL in het kort:

-       Hoogstaand

-       Betrokken

-       Leerzaam"

 

Eric de Waard, deWaardCoaching:

"De goed gestructureerde netwerkbijeenkomsten zijn een verademing na ervaringen bij andere businessclubs. HBL werk met kleine groepen ondernemers die elkaar daardoor goed leren kennen. Dat maakt het beter mogelijk elkaar in het eigen netwerk te introduceren."

 

Steffen de Lange, Syntens Innovatie Centrum:

“Ik heb aan een werksessie in Kasteel Vaalsbroek meegedaan. Mooie bijeenkomst, mooie omgeving, heel effectief om ondernemers in contact te brengen. Goed geleid, mooie structuur gewoon helemaal af, super aanpak. Ik heb veel geleerd.”

 

Edith Dohmen, D & P Design & Production:

"Ik vond het echt een verrassende en inspirerende sessie. Leuke nieuwe contacten opgedaan. Hopelijk komen er mooie dingen uit."

 

Remco van Sambeek van AB Werkt:

“De wijze van aanpak spreekt mij erg aan. Ik kom op een natuurlijke manier, door de gestructureerde opzet van de HBL, diepgaander met de andere deelnemers in gesprek. Heel anders dan de informele netwerkborrels waar je meestal de bekende relaties op zoekt en daardoor niet tot deze resultaten komt.”

 

Dré Brüll, BRÜLL POORT- & TOEGANGSTECHNIEK:

Inmiddels ben ik al een paar jaar acief bij Heritage Business Lounge. Ik sta er telkens van te kijken welke relaties die niet in mijn vertrekking tot mijn branche liggen toch goede linken kunnen leggen. Ik ervaar de netwerksessies dan ook zeer positief en draag Heritage Business Lounge graag naar voren bij vragen van derden om zich aansluitend aan te willen sluiten.  

 

Myriam de Roo, eigenaresse Triepels: 

Ook ik heb de laatste HBL sessie die ik heb meegedaan weer als erg waardevol ervaren. Moderator Etienne leidde de sessie op een hele natuurlijke manier in goede banen en er zijn leuke contacten uitgekomen. Heb er zelfs een klant aan over gehouden dus een hele geslaagde manier van netwerken voor mij! Op naar de volgende HBL-sessies.

 

Gé Gijsen, Kamer van Koophandel Limburg:

"Opvallend vond ik de positieve opstelling en houding van alle aanwezigen. Dit verhoogde uiteindelijk naar mijn mening de ontspannen doch zakelijke sfeer en droeg er toe bij dat er ook daadwerkelijk resultaten werden geboekt (of welke binnen afzienbare termijn nog te behalen zullen zijn).


Ik heb de gemodereerde (net)werksessie als zeer prettig ervaren en zou het iedereen willen aanbevelen die in een wat kleinere groep dan de reguliere netwerkbijeenkomsten eens wil sparren met mede-ondernemers en aansluitend ook concrete resultaten wil behalen."

-> klik hier voor het volledige verslag 

 

Rens Tanis, eigenaar Netwerkgids Nederland:

"Bij Heritage Business Lounge is het niet achterover zitten en wachten tot je alles krijgt aangereikt. Er wordt verwacht dat je actief mee participeert en je van te voren hiervoor ook goed voorbereid. Maar, daar zijn de resultaten ook naar. Het mooie is dat je wel het gevoel blijft houden dat je tot niets verplicht bent. Doordat je voldoende tijd ter beschikking heb, is er ook alle gelegenheid om  de diepte met elkaar in te gaan, waardoor er voldoende ruimte is om ook op persoonlijk vlak tot elkaar te komen. Vraag en aanbod komen hier echt tot elkaar. Heritage is 1 van de Gouden Netwerken van het eerste uur. Ik was zelf nog nooit op een bijeenkomst geweest, maar ik was oprecht verrast. Dit was echt anders en effectief!"

-> klik hier voor de volledige reactie

 

Daan Vrijdag, Persoonality:

“Eerst was ik verbaasd over de kleine groep. Ik had namelijk op basis van de bevestiging begrepen dat er circa 20 mensen zouden zijn, aangezien ik 25 visitekaartjes mee moest nemen. (Toelichting redactie: Dat is om eventueel aan de andere deelnemers wat extra kaartjes mee te geven om in hun netwerk te verspreiden) Daarna werd ik positief verrast. De Moeren1818 was een top locatie, waar wij in huiselijke sfeer ontvangen werden. Het was daardoor niet alleen een goede maar ook erg gezellige sessie. Doordat je werkt met een kleine club, kun je meer uit elkaar’s netwerk halen. Ook door niet alleen zakelijk, maar ook privé elkaar te kunnen helpen, krijg je een betere band onderling en komt er meer uit zo’n sessie. Ook vind ik het erg goed dat na de sessie er een terugkoppeling van de afspraken is, zodat deze goed opgevolgd kunnen worden. Mijn enthousiasme heb ik ook overgebracht op mijn collega in een andere regio, die waarschijnlijk binnenkort ook de proef op de som komt nemen.”

 

Jan Troost MMO / CMC, Bestuurder Stichting Sophia:

‘Allereerst jullie allemaal bedankt voor de stimulerende bijeenkomst van vandaag. Mooi resultaat van de gezamenlijkheid en dus een welverdiend applausje voor ons allen! Absoluut een relevante, constructieve en effectieve formule in bovendien een prachtige ambiance en onder leiding van een plezierige en deskundige moderator!’

 

Herman Derks MBA, directeur van Avans+ / Instituut Scire te Breda:

‘Dank voor de gezellige en zeer nuttige bijeenkomst van afgelopen donderdag. Ik ben er blanco ingestapt naar aanleiding van het contact met een relatie. Ik heb de bijeenkomst als zeer waardevol ervaren. En vind de aanpak en de begeleiding zeer professioneel.’

 

Tanja Clercx, Managing Director bij RTV Roermond:

‘Heritage Business Lounge heeft mij positief verrast doordat je veel diepgaander contact met elkaar hebt dan bij andere netwerkvormen. Hierdoor kun je veel meer voor elkaar betekenen, wat niet altijd in geld uit te drukken is.’

 

Hans Rademakers, eigenaar van Rademakers HR Services:

‘Ik vond de bijeenkomst echt goed. Dit is wat ik zocht!’