Gemodereerd netwerken ook geschikt voor relatiebeheer en klantenbinding

Het gemodereerd (net)werken is zowel geschikt voor het werven van nieuwe klanten en relaties oftewel een netwerk opbouwen cq. uitbreiden, als voor relatiebeheer en klantenbinding.

 

Alles draait eerst om nieuwe klanten aantrekken, maar dan moet je deze vervolgens ook weten te behouden.

 

Hoe vaker je dezelfde persoon tijdens een sessie treft, hoe sneller je met elkaar kunt schakelen om elkaar verder te helpen. Daarbij komt dat je door de vragen die anderen aan de voor jouw bekende persoon stellen, continu nieuwe informatie over hem/haar te weten komt. Zelfs al ken je elkaar al jaren of zie je elkaar bijna wekelijs privé, toch blijkt in de praktijk dat je steeds weer iets nieuws voor elkaar kunt betekenen.

 

Het gemodereerd netwerken wordt daarom tevens ingezet voor bedrijven als relatiebeheer activiteit en voor andere businessclubs om hun leden meer uit hun lidmaatschap te laten halen.

 

Gemodereerd (net)werken als activiteit voor uw relatiebeheer?

Organiseert u regelmatig een klantendag en/of relatiedag, dan biedt het gemodereerd (net)werken hiervoor ook perspectief. Uw klanten zullen het nooit meer vergeten dat zij zakelijk mooie resultaten hebben behaald na aanleiding van een gemodereerde (net)werksessie die u heeft gefaciliteerd!

 

Interesse?

Neemt u dan contact op met uw Regio Partner.